Type what you are searching for:

Customized Porselein

Wil je ook je een beeld naar eigen creatie? Vul dan even het onderstaand formulier in en wij nemen dan spoedig mogelijk contact met je op!

0
  • No products in the cart.
Italiaans Porselein & Kristal

Over ons

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in exclusieve Italiaanse Capodimonte porselein en keramiek afgewerkt met Swarovski kristal en 24 karaats bladgoud of bladplatinum.

Ruim 15 jaar geleden zijn wij begonnen als exclusieve interieurzaak op de Beverwijkse bazaar. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in Amsterdam Nieuw-Sloten. De enige echte Capodimonte showroom in heel Nederland.

Hier kunt u onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de sfeer proeven van deze prachtige producten die u nergens anders zult vinden.

Producten & kwaliteit

Als speciaalzaak van exclusieve Italiaanse Capodimonte porselein en keramiek afgewerkt met Swarovski kristal en 24 karaats bladgoud of bladplatinum, horen wij vaak de vraag: wat is het verschil tussen porselein en keramiek?

Een aantal tips:

  • Porselein is zwaarder dan keramiek
  • Bij Italiaans porselein en keramiek krijg je altijd een certificaat meegeleverd waarmee je op internet gelijk kan bekijken wat de kenmerken zijn
  • Porselein van Capodimonte heb je verschillende artiesten die allemaal een eigen stempel hebben, zoals Villari, Vittorio Sabadin, Florian, etc. De ene graveert zijn naam in het porselein, de ander zet er een stempel op.
Customize

Wij kunnen het Italiaans porselein op elk gewenste wijze laten maken. Hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren of kleurcombinaties, maar ook in verschillende formaten.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw naam of de naam van een geliefde op onze producten te plaatsen.

In overleg is alles mogelijk, niks is te gek. Vraag naar de voorwaarden.

Italië

Wij kopen onze spullen rechtstreeks uit de Italiaanse porselein fabrieken. Wij bezoeken de fabrieken elke 3 maanden om de producten te perfectioneren.

Hierbij leveren wij zelf designs aan die wij in overleg met onze social media vrienden hebben samen gesteld.

Hierdoor kunnen wij onze producten die we zelf ontwikkelen aanbieden voor de mooiste prijzen.

Levering Buitenland

Wij kunnen tegen een vergoeding uw bestelling persoonlijk afleveren in Nederland en in West-Europa. De kosten hiervan zijn afhankelijk van onder andere uw woonplaats, en de grootte van uw bestelling.

Tevens is het ook mogelijk om uw bestelling in heel de wereld verzekerd te ontvangen via TNT post.

Leverwijze

Er zijn 3 mogelijkheden om onze producten in uw bezit te krijgen:

 

  • U komt het persoonlijk op afspraak ophalen in onze showroom
  • Wij verzenden het verzekerd en goed ingepakt met TNT post in heel de wereld
  • Wij bezorgen persoonlijk uw bestelling tegen een vergoeding in heel Nederland, en West-Europa